Uw project bij Ulanda

Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen en vindt u het lastig om te kiezen welk type vloer, raamdecoratie of woonaccessoire past bij uw nieuwe interieur? Interieurstyliste ULANDA helpt u graag bij het creëren van een interieur waarin u zich thuis voelt. Naast professioneel advies kunt u via ons ook diverse interieurproducten kopen tegen groothandelsprijzen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie houten vloer, een laminaatvloer of PVC vloer? ULANDA helpt u bij het maken van een weldoordachte keuze en bij het kopen van een nieuwe vloer tegen groothandelsprijzen.

Door haar jarenlange ervaring is ULANDA uw adviseur als het gaat om interieuradvies. Naast haar kennis en kunde is ULANDA op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van materialen, kleuren, meubilair en woonaccessoires. Interieurstyliste ULANDA heeft regelmatig contact met diverse interieurgroothandels, hierdoor kunnen wij producten leveren tegen groothandelsprijzen.

Als u een huis (opnieuw) gaat inrichten of verbouwen moet u veel keuzes maken en beslissingen nemen. Welke kleur past er op welke muur? Welk type en kleur vloer komt er te liggen? Welke meubels kiest u uit en waar komen deze te staan? Al deze keuzes en nog vele andere moeten er ook nog eens voor zorgen dat uw nieuwe interieur straks eenheid en sfeer uitstraalt.

Interieuradvies voor ieder budget van woning tot bedrijf

Interieuradviesbureau ULANDA is zeer ervaren in het maken van dit soort keuzes en is inmiddels een bekend gezicht als het gaat om verkoopstyling en interieuradvies in de regio Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Ede en Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, de Betuwe en ver daarbuiten. ULANDA helpt u graag bij het realiseren van een interieur waarin u zich thuisvoelt. We werken samen met u, stap voor stap, naar de uiteindelijke uitvoering toe. Geen stress meer en geen urenlang tijd spenderen op woonboulevards en in woonwinkels. Al bij de eerste kennismaking bespreken wij wat uw budget is, zodat we samen met u de juiste stappen kunnen maken naar een interieur dat past bij uw wensen en budget.

Interieurstyliste ULANDA: van interieuradvies tot uitvoering

Stap 1: Eerste kennismaking
Tijdens dit eerste gesprek zal interieurstyliste ULANDA met u bespreken welke ruimte u wilt veranderen. Uw woonsituatie, leefstijl, eisen, wensen en verwachtingen zal ULANDA uitvoerig met u bespreken. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat uw voorkeur is voor materialen, kleuren, hergebruiken van bestaande of aanschaffen van nieuwe meubels en natuurlijk uw budget.
Stap 2: Interieuradvies (moodboard)
In deze fase maakt interieurstyliste ULANDA een moodboard voor de betreffende ruimte. Wilt u ook een schets? Dit kan natuurlijk ook en betekent een plattegrond op schaal inclusief een mogelijke meubelopstelling (meerprijs).
Stap 3: Interieurontwerp
Het schetsontwerp dat ULANDA voor u heeft gemaakt zal in deze fase uitgewerkt worden tot een concreet interieurontwerp. Dit ontwerp zal vastgelegd worden in een totaalpresentatie bij u thuis met daarin onder andere; uitgewerkte tekeningen, sfeercollage t.a.v. de toepassing van materialen en kleuren en een digitale 3D-tekening.
Stap 4: Uitvoering van het plan
Nu het complete interieurplan is uitgewerkt, wordt het tijd voor de daadwerkelijke uitvoering van het plan. Mocht u het prettig vinden, dan kan interieurstyliste ULANDA u begeleiden bij het aankopen van meubels, stoffering en verlichting. Daarnaast bieden wij ondersteuning en advisering bij de aanbesteding van schilder- en timmerwerkzaamheden etc.

Heeft u hulp nodig bij maar één of meerdere van deze stappen? Interieuradviesbureau ULANDA helpt u uiteraard ook graag!

Een voorbeeld bij een advies op locatie:
We plannen een afspraak in en dan komt Ulanda langs voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 1,5 uur. Hierbij zal uitvoerig alles besproken worden over het project; ook aan de hand van de kleurstalen van Global Paint. Eventueel kunnen de wanden direct opgemeten worden en de verf besteld. Wellicht heeft u interesse in een nieuwe vloer van pvc, tapijt tot laminaat. Ulanda heeft de stalen in de auto liggen en kan diverse voorbeelden “live” laten zien of via internet. Zij bestelt de vloer rechtstreeks bij de leverancier en FR Meubel- & Projectstoffering zal de vloer komen leggen. Afstylen met een karpet? Ook hier heeft Ulanda voorbeelden van in haar auto liggen. Aan de hand van deze stalen kunnen wij een keuze maken en vervolgens bestellen in verschillende afmetingen direct bij de leverancier. Raambekleding? Een grote hoeveelheid stalen is aanwezig! FR Stofering zal de ruimte in komen meten en de producten later installeren. Decoratieartikelen? Ook hier heeft Ulanda haar adresjes voor en kan u helpen tot een keuze te komen.
En dit alles voor de kennismakingsaanbieding van € 95,00 ex btw en reiskosten.

Een voorbeeld voor een kleuradvies op locatie
We plannen een afspraak in en dan komt Ulanda langs voor een kleuradviesgesprek van ongeveer 1 uur. Zij neemt de kleurstalen mee en zal je adviseren over kleuren en de toepassing daarvan. Eventueel kan de ruimte direct worden ingemeten en de verf besteld.
Dit alles voor maar € 49,95 ex btw en reiskosten.

Prijzen interieuradvies

Stap 1
EERSTE KENNISMAKING
Graag komt interieurstyliste ULANDA bij u langs (ongeveer 1 tot 1,5 uur) om advies uit te brengen met behulp van stalen voor kleur-, materiaal- en interieuradvies.
Prijs: € 95,00

Stap 1 & 2
EERSTE KENNISMAKING
Tijdens een eerste gesprek bij u thuis, bespreekt u samen met interieurstyliste ULANDA welke ruimte u wilt veranderen en wat uw wensen en eisen zijn. Om een goed passend advies te kunnen geven wordt in deze fase ook uw budget besproken.

INTERIEURADVIES
Naar aanleiding van onze kennismaking brengt interieurstyliste ULANDA een interieuradvies uit. Met behulp van een moodboard bespreekt ULANDA samen met u in een tweede gesprek welke veranderingen u kunt doorvoeren en wat u daarvoor nodig heeft.
Prijs € 125,00

Stap 3 & 4
De prijzen voor stap 3 en 4 zijn sterk afhankelijk van het type opdracht en de hoeveelheid werk die dit met zich mee brengt. Mocht u prijsinformatie van ULANDA willen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel direct 06-20651162.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor opdrachten buiten een straal van 10 km rondom Rhenen hanteren wij een tarief van € 0,30 per gereden kilometer (inclusief reistijd en reiskosten).

Karpetten:
Nieuw in het assortiment! Prachtige karpetten in verschillende kleuren en standaardmaten bestaande uit 100% wol of een mix van wol en viscose voor een betaalbare prijs! Laat je verrassen door de foto’s en neem gerust contact met mij op voor kleuradvies en de interessante prijzen.

Lifestyleverf

Lifestyle verf, voor sfeer en meer…
Maar waar staat “meer” dan precies voor;
• meer gemak
Laat ons je helpen bij het kiezen van de juiste verf met behulp van de verfwijzer.
• meer advies
Als Lifestyle-stylisten kunnen wij je adviseren over de juiste kleur voor jouw interieur.
• meer kleuren
Alles is mogelijk, zit je kleur er niet bij, dan bestel je gewoon een andere kleur. Wij maken ‘m voor je.
• meer aandacht voor het milieu
Lifestyle verf staat voor duurzame verf, al onze verf is watergedragen, geproduceerd met veel aandacht voor het milieu.
• meer waar voor je geld
Hoge kwaliteit verf voor een goede prijs.

Het Lifestyle by Global Paint assortiment bestaat uit verven van een professionele kwaliteit, in nagenoeg alle kleuren leverbaar. Kijk ook eens op deze site!

Volledig overzicht van onze partners