Project Description

VLK Adviseurs Rhenen

Dit was een prachtig project en een heuse metamorfose!

De mooie pvc vloer is gelegd in een Hongaarse punt met rand en bies door FR Stoffering. Kleuren uitgekozen op de kozijnen en deuren. Voor rust heb ik één kleur gekozen. De werknemers mochten per kamer een kleur uitkiezen waarbij zij zich goed voelen. Leuk om te zien dat dat allemaal verschillende tinten zijn geworden zoals deze mooie oranje tint! Verder de basiskleur toegepast. Op de wanden beneden is het fantastische behang van Roberto Cavalli op verschillende wanden verwerkt. Echt zo mooi en stijlvol geworden!

Rextom heeft heel veel gewrapt, waaronder de keukens, tafels en kasten. Ook een mooie fotoprint van Rhenen hebben zij in de kantine verwerkt.

Bas BV heeft natuurlijk het eea aan meubilair geleverd.

En wat denken jullie van de entree? Ook hier is het eea gewrapt in een marmerlook. Echt schitterend uitgepakt! In de vide, de balie en de spreekkamer komt het overal terug.

Wederom een zeer geslaagde metamorfose!!

Goede begeleiding bij restyling van ons kantoorpand in 2023 na 15 jaar! In samenspraak met een collega uiteindelijk een prachtig resultaat. Zijn we erg blij mee. Hartelijk dank voor de adviezen.