Project Description

Woning in Ochten

Dit project in Ochten is helemaal afgerond! Wat is het prachtig geworden!! Het is een oude woning maar is helemaal getransformeerd naar nu…. De gewaagde groene kleur 517AG van Global Paint is toegepast in de keuken i.c.m. zwarte kastjes, marmeren blad en gouden handgrepen. En wat dachten jullie van de kasten naast het raam in de kamer? Om de kleur terug te laten komen krijg je een geheel. De zwarte houten jaloezieen van Zon&Woning maken het plaatje compleet.

Als basiskleur is 1102 Ulanda uit mijn eigen kleurenlijn van Global Paint toegepast op alle overige wanden in de gehele woning. Een rustige zandkleur die overal bij past. De trap naar boven is helemaal kaal geschuurd zodat de originele traptreden heel mooi tot hun recht komen. Boven heeft de opdrachtgever een prachtige laminaatvloer (ruig eiken) gelegd die ik heb mogen leveren. Plaatje he?

Heel veel woonplezier toegewenst samen in deze prachtige woning!

Ulanda is een heel erg fijne vrouw. Wij hebben met het verbouwen van ons huis advies aan haar gevraagd. En ze snapte direct onze style en gaf het perfecte advies. Ze neemt alle tijd voor je en staat bij elke vraag voor je klaar. We zijn heel erg blij met het eindresultaat. 100% een aanrader!