Project Description

Woning in Ede

Dit was een project waarbij wij samen met de opdrachtgever ruim een jaar aan gewerkt hebben om het allemaal optimaal te realiseren!

Prachtige pvc vloer gelegd van Project Floors, trappen gestoffeerd met tapijt van Balsan, wanden mooi geschilderd met de verf van Lifestyle by Global Paint door Kleur Schilderwerken te Ede en afgestyled met potterie van Quint Joy of Living. De meubels zijn een combi van bestaand met nieuw. De nieuwe meubels zijn aangeschaft bij Zen Lifestyle in Wijchen.

Als eye catcher hebben wij gekozen voor een mooie wand met wandpanelen en deze laten schilderen in een afwijkende kleur van de rest van de wanden.

Raambekleding binnen en buiten is verzorgd door Van Voorst Projectinrichting te Ede.

 

We kochten een nieuw, groter huis. Wilden een praktisch huis voor ons gezin, maar ook out-of-the-box denken. Ulanda heeft ons ruim een jaar begeleid in de keuzes die we maakten ten aanzien van vloer, muren, meubels en inrichting. Hierbij hebben we onze eigen meubels gecombineerd met een aantal nieuwe meubels. Daardoor is ons nieuwe interieur vertrouwd en toch totaal anders geworden dan in ons oude huis. We zijn erg blij met het mooie en snelle resultaat, dankzij Ulanda en de mensen met wie zij samenwerkt.
Hartelijk dank voor je enthousiasme en vakkundige begeleiding.