Project Description

Woning in Amersfoort

Deze woning is gelegen vlakbij het centrum van Amersfoort. Dit project was een leuke uitdaging dat wel enige tijd heeft geduurd! Superfijne mensen om mee gewerkt te hebben dus maakte het extra leuk. De gehele woning is aangepakt van boven tot beneden. Foto’s van de benedenverdieping volgen hieronder. Dankzij de vakkundige hulp van FR Stoffering uit Rhenen zijn de vloeren keurig gelegd. Prachtig he die visgraat pvc vloer van Therdex? De opdrachtgevers hebben zelf de gehele woning geschilderd met de prachtige kleuren verf van Lifestyle by Global Paint. Het karpet is ook gearriveerd na lange levertijd om het helemaal af te maken! Zo leuk om alles te kunnen leveren en dus een totaalplan heb kunnen maken.

We vinden interieur en kleur uitzoeken erg leuk, we hebben ook best dezelfde smaak, maar toch kwamen we er niet goed uit samen. Als je gaat verbouwen, welke muur wil je dan een kleur geven en zijn de kleuren niet te fel of juist te saai? En de keuken, die we wilden laten staan na de verbouwing maar die toch wat te landelijk was geworden. We kwamen via een zoektocht uit bij Ulanda die ons enorm heeft geholpen met kleuradvies, welke kleuren op welke muren. Ook heeft ze geholpen om de keuken meer van deze tijd te maken met wat hele simpele handelingen, zoals sierlijsten weghalen en de landelijke tegeltjes van de muur afhalen.

Ook bestelden we via Ulanda de nieuwe vloeren en een vloerkleed.

We zijn heel blij met de adviezen van Ulanda. Zelf waren we vast een eind gekomen, maar die mooie finising touch hadden we niet gehad.

Bedankt!

Henk en Inge uit Amersfoort