Project Description

Woning in Amerongen

Deze woning heeft een echte metamorfose ondergaan! Laat je verrassen door de voor- en na foto’s. Van een plavuizenvloer naar een mooie warme pvc vloer. De keuken is geheel vernieuwd en de raambekleding is zo mooi geworden! Mooie warme kleuren op de wanden geschilderd. Nieuwe en bestaande meubels wisselen elkaar af. En de eye-catcher achter de tv is van 3d-behang. Nu straalt deze ruimte echt rust uit zoals de bewoners graag wensten…..

 

 

Ulanda gevraagd voor advies voor de verandering van onze huiskamer. Zij heeft de tijd genomen om te luisteren naar onze wensen, aan de hand daarvan kwam zij met praktische tips zoals het verplaatsen en het verven van bestaande meubelstukken, maar ook met kleuradviezen voor de raamdecoratie en muren.
Handig vind ik ook dat verf en andere materialen via haar te bestellen zijn en thuisbezorgd worden.
Ook heeft zij haar connecties zodat er snel afspraken gemaakt kunnen worden zoals gordijnen en luxaflex opmeten en maken!
Verder is zij eerlijk in haar mening en dat is ook heel prettig. Het resultaat is ook prachtig geworden en helemaal naar ons zin. Kortom een echte aanrader als je er zelf niet helemaal meer uit komt.