Project Description

woning in Amerongen

De wens van de opdrachtgever was een lichte woonkamer. Een aantal jaar geleden hier ook advies uitgebracht, dus hoe leuk dat ze mij weer weten te vinden!

Op 3 wandjes hebben we gekozen voor het gave behang van Roberto Cavalli. Echt zo mooi en bijzonder geworden!! Echte eye catchers in deze grote ruimte. De lichte verf 1102 uit mijn eigen kleurenlijn is hier gebruikt voor alle wanden. Door de lichtinval lijkt deze kleur steeds weer anders op de verschillende wanden. Leuke lichte kussens maken het af! Meubels zijn allemaal hergebruikt, alleen de potten met planten en andere accessoires zijn nieuw.

De prachtig, soepelvallende vouwgordijnen zijn geleverd en opgehangen door FR Stoffering.

Onze woonkamer moest nodig aangepast worden. Omdat Ulanda ons al vaker had geholpen met fantastisch resultaat hebben we haar weer gevraagd. Ook deze keer heeft ze mooi werk afgeleverd. De kleuren zijn heel rustig en licht. De adviezen die zij heeft gegeven hebben weer laten zien dat zij combinaties maakt die wij niet direct hadden bedacht. Het behang is fantastisch. Iedere keer als we de woonkamer binnenkomen worden we blij. Het is zo huiselijk. Echt super blij mee!