Project Description

Mooi & Zo Lienden

De dames van Mooi & Zo in Lienden hebben mij weer weten te vinden!!

Het begon met een nieuwe vloer door lekkage ……. maar toen liep alles uit de hand! De wanden zijn opnieuw geschilderd met mooie kleuren verf van lifestyle by Global Paint, eye catchers zijn aangebracht waaronder het gave schilderij achter de toonbank; behang in de kleedkamers, nieuwe kledingrekken zijn geplaatst, de inrichting is gepimpt, kortom een hele vernieuwde winkel! En het is prachtig geworden!

Gaan jullie snel een kijkje nemen bij de dames in Lienden? De koffie en thee staan altijd klaar!!

Onze prachtige kledingzaak bestaat bijna 6 jaar. Dit is een droom die werkelijkheid is geworden. We zijn 6 jaar geleden simpel begonnen met zelf alles te bouwen en game lampen als verlichting hihi! Maar nooit gedroomd dat dit zo’n mega succes zou worden.

Dus na twee jaar Ulanda ingeschakeld om ons zaakje mee op te pimpen.. hier volgde een kleine verbouwing. Wat was het mooi geworden. Zeer tevreden!!! Maar weer wat jaartjes verder komt er een grote verbouwing aan! Dus ULANDA natuurlijk weer ingeschakeld!! Zeer zeker een aanrader!! Want waar je zelf vast loopt en het niet meer weet, komt ULANDA met de gaafste ideeën. WAT EEN VAKVROUW IS DIT!! Zeker voor ieder een aanrader…kijk zeker op haar site voor het eindresultaat bij Mooi&zo in Lienden.