Project Description

Meer Makelaar Leersum

Dit was een leuke uitdaging! In 3 weken tijd alles geregeld en het makelaarskantoor was klaar voor gebruik.

Gewerkt vanaf een moodboard, stalen en kleuren. Mooie vloeren laten leggen van pvc en tapijt in een vintage-look door Van Voorst projecten, wanden allemaal voorzien van groen/grijze tinten door Kleur Schilderwerken Ede en als eye-catcher fotobehang gebruikt.

 

Meer makelaar Leersum opent op nieuwe locatie!

Het nieuwe kantoor van Meer makelaar Leersum is gevestigd op een mooie zicht locatie in het voormalige politiebureau naast de dierenkliniek. De ruimte is eind mei casco opgeleverd door de aannemer en omdat wij zo snel mogelijk wilde openen, hebben wij de hulp ingeroepen van interieurstyliste Ulanda uit Rhenen.
De opdracht was om, op korte termijn, een totaalontwerp te maken voor de ruimte in een moderne vintage stijl, een bijzondere vloer te realiseren, het kleurschema te bepalen en dit alles inclusief meubels sleutel klaar op te leveren.
Ulanda heeft direct de regie op zich genomen en had aan weinig woorden genoeg om te weten wat wij wilden om dit project tot een succes te maken. Van moodboards tot materialen, van offertes opvragen tot het regelen van de juiste vakmensen; alle zorg is ons uit handen genomen. In een recordtijd is dit alles gerealiseerd inclusief een echte eyecatcher; een fotowand van de schaapskooi van Leersum!
Wij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat en de aanpak van Ulanda.
Nieuwsgierig naar ons kantoor en het werk van Ulanda geworden? Kijk op www.ulanda.nl, ook bent u van harte welkom om ons nieuwe pand van binnen te komen bewonderen!