Project Description

Appartement in Rhenen

Deze mensen komen uit een boerderij-woning en hebben nu de keuze gemaakt om een appartement te kopen in het centrum van Rhenen om hier te gaan genieten van hun pensioen!

De keuze werd gemaakt om alles nieuw aan te schaffen. Lekkere relaxfauteuils, mooie lampen, prachtige decoratie etc. Het enige dat is gebleven is de vloer dus deze werd het uitgangspunt. We hebben samen mooie kleuren verf uitgezocht uit mijn eigen kleurenlijn, die zij zelf op de wanden hebben aangebracht.

Het appartement is mooi afgestyled met de prachtige lampen in rookglas, een wandcirkel naast de televisie en een moscirkel op de wand in de keuken.

Ook wij hebben het geluk gehad dat Ulanda ons heeft geholpen met de inrichting. Wij komen uit een vrijstaand huis en wonen nu in een appartement. Dus wij hadden echt wel goed advies nodig. En dat hebben we zeker gekregen van Ulanda. Binnen tot in de puntjes geadviseerd. En daar waren we zo blij mee dat we nu het advies voor de 2 balkons hebben gevraagd. En ook daar zijn we heel tevreden over. Het is nog niet helemaal klaar, maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Dank je wel Ulanda. Zijn heel erg blij met jou en je advies.