Wilt u graag het interieur in uw woning, bedrijf of vakantiewoning veranderen, maar kunt u wel wat praktische tips en interieuradvies gebruiken? Interieuradviesbureau ULANDA organiseert regelmatig workshops interieuradvies voor mensen uit de regio van Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Ede en Amerongen, Driebergen-Rijsenburg tot in de Betuwe.

Workshop interieuradvies voor uw woonkamer, badkamer of keuken

In een groep van 4 tot 6 personen gaat u aan de slag met een plattegrond die u zelf heeft meegenomen van de ruimte die u wilt veranderen. Het maakt niet uit of u interieuradvies wilt voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of keuken, wij helpen u graag! Na het geven van een uitleg over het effect van kleuren en meubels in een interieur, gaat u, onder het genot van een hapje en een drankje, aan de slag met het maken van een moodboard.

Praktische tips, ideeën en inspiratie van een interieurstyliste

Het doel van de workshop is te bepalen welk type interieur bij u past. Tijdens de workshop interieuradvies krijgt u praktische tips, inspiratie en leuke ideeën van interieurstyliste ULANDA. Aan het einde van de workshop gaat u dan ook naar huis met voldoende kennis om zelf aan de slag te gaan met uw interieur. Wilt u graag uw interieur veranderen met behulp van professioneel interieuradvies? Dan kan dat uiteraard ook!

Algemene informatie

Locatie
Knus&Kneuterig in Rhenen

Zen Lifestyle in Wijchen

op (thuis)locatie

Wanneer?
Op donderdag- of vrijdagavond van 18.30 – 21.00 uur
of -middag van 14.00 – 16.30 uur.

Kosten
35 euro (incl. BTW) per deelnemer

Deelname aan de workshop interieuradvies
Wilt u graag deelnemen aan een workshop interieuradvies? Neem dan
contact op via ons contactformulier of bel: 06–20651162
.