De nieuwe trend op de huizenmarkt!

Gaat u binnenkort uw huis te koop zetten of wordt uw woning maar niet verkocht? Interieuradviesbureau ULANDA uit Rhenen, helpt u graag bij de verkoopstyling van uw huis. ULANDA is inmiddels een bekend gezicht op het gebied van verkoopstyling en interieuradvies in de regio Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Ede en Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, de Betuwe en ver daarbuiten. Door een verkoopstyliste in te schakelen vergroot u namelijk de kans op meer bezoekers, snellere verkoop en een goede verkoopprijs van uw woning.

Waarom verkoopstyling van uw huis?

Een verkoopstyliste heeft een objectieve kijk door de ogen van potentiele kopers;
De eerste 15 seconden van een bezichtiging zijn bepalend voor de beslissing van een potentiele koper;
Huizen met verkoopstyling trekken meer bezoekers op verkoopsites als Funda;
Beter investeren in een verkoopstyliste dan duizend(en) euro(‘s) zakken met de verkoopprijs;
80% van de woningen die verkoopstyling hebben toegepast trekken meer kijkers (*)
Merendeel van woningen die verkoopstyling toepassen worden binnen 3 maanden verkocht (*)

*bron: House of KiKi

verkoopstyling buren I VOOR de verkoopstyling

NA de verkoopstyling

NA de verkoopstyling.

Verkoopstyling voor ieder budget

Interieuradviesbureau ULANDA vindt dat verkoopstyling van een huis toegankelijk moet zijn voor iedereen. Door uw woning uiterst objectief te beoordelen geeft ULANDA u advies over hoe u uw woning aantrekkelijk kunt maken voor de verkoop en hoe u de woning het beste kunt presenteren op het internet en tijdens bezichtigingen. Hierbij kunt u denken aan het veranderen van de meubelopstelling, het creëren van sfeer en misschien wel het belangrijkste: het opruimen van persoonlijke spullen.

Tarieven verkoopstyling:

Een verkoopstyling waarbij de belangrijkste aandachtspunten worden aangepakt. Deze verkoopstyling duurt ongeveer 1 tot 1½ uur. Er vindt bij u thuis een gesprek plaats en er wordt samen met u door uw woning gelopen. Hierbij krijgt u direct enkele waardevolle tips en aanwijzingen, die u zelf kunt uitvoeren. Tijdens deze ronde door uw woning wordt u vooral gewezen op de positieve kenmerken van uw woning en hoe u deze nog beter tot hun recht kunt laten komen. Naderhand ontvangt u een e-mail met ons advies van de restyling van uw woning.

Prijs: € 99,00 (tot 90 minuten)

Basis restyling

Interieurstyliste ULANDA gaat aan de slag om een aantal ruimtes verkoopklaar te maken. Bij de basis restyling wordt gebruik gemaakt van uw eigen spullen en meubilair. De ruimtes die in ieder geval worden aangepakt zijn de entree, de woonkamer, een slaapkamer en de keuken of badkamer. Overtallige spullen worden opgeslagen of verplaatst.

Prijs: € 60,00 per uur

Restyling plus

In bepaalde situaties heeft een woning meer nodig dan een Basis restyling om verkoopklaar te zijn. Hierbij kunt u denken aan het aanpakken van achterstallig onderhoud, het schilderen van een muur of extra aanschaf van accessoires, verlichting of meubilair. Uiteraard kan de styliste dan bemiddelen in de uitvoering van de werkzaamheden en de aankoop van diverse materialen.

Prijs: Conform offerte + € 60,00 per uur

Leegstaande woningen

Het inrichten van leegstaande woningen behoort ook tot de mogelijkheden. Interieurstyliste ULANDA verzorgt het interieuradvies en zorgt bijvoorbeeld voor tijdelijk gehuurd meubilair of kartonnen meubels.

Prijs: Op aanvraag

Personal shopping

Interieurstyliste ULANDA koopt in overleg met u of samen met u accessoires, verlichting en eventueel meubilair om meer sfeer te creëren in uw woning.

Prijs: € 60,00 per uur

Open huis voorbereiding

Voorafgaand aan een open huis komt Interieurstyliste ULANDA langs om de puntjes op de i te zetten voor een optimale presentatie van uw woning.

Prijs: € 60,00 per uur

Buiten een straal van 10 km rondom de gemeente Rhenen rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer (inclusief reistijd en reiskosten). Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Mocht u prijsinformatie van ULANDA willen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel direct 06-20651162.

Zowel voor als na toepassing, van de verkoopstyling, worden er foto’s gemaakt door de professionele interieurfotograaf Saskia Zeller. Deze foto’s plaatsen wij anoniem op onze website in ons portfolio.