EIGEN KLEURENLIJN BIJ LIFESTYLE BY GLOBAL PAINT. LEES MEER OP DE ANDERE PAGINA VOOR VERDER NIEUWS!

 

De nieuwe Flexa Kleur van het Jaar 2020 is Tranquil Dawn.

Elk jaar komen Flexa-kleurspecialisten van Global Aesthetic Center, internationale designexperts en architecten bij elkaar om de nieuwste wereldwijde trends te bespreken waar we allemaal mee te maken zullen krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag om deze inzichten te vertalen naar één hoofdkleur voor 2020, die huizen over de hele wereld zal gaan kleuren. Vanuit deze Kleur van het Jaar creëren we vervolgens vier prachtige paletten met een sfeer en stijl die iedereen zullen aanspreken.

In 2020 gaat er een nieuw decennium van start. Een nieuw begin. Onze wereld wordt steeds hectische en digitaler. We voelen een drang naar bezinning en hartelijkheid. De kleurexperts van Flexa hebben zich daarom laten inspireren door de kleuren van het ochtendlicht en als verwijzing naar een rustige dageraad de nieuwe tint Tranquil Dawn ontwikkeld.

Deze veelzijdige Kleur van het Jaar 2020 lijkt te veranderen op basis van de tinten waar deze mee wordt gebruikt. Het effect is heel anders binnen warme, neutrale, zachte of felle paletten. Tranquil Dawn ligt net als de vluchtige ochtendlucht in het midden tussen groen, blauw en grijs. De perfecte kleurtrend voor 2020. * bron: Flexa.nl

Gebruik deze moderne verftint in allerlei kleurcombinaties om verschillende stemmingen te creëren, afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning. Uiteraard adviseren wij je graag!

cf20_two-tone_room_2

 •  
 • Ook kunnen wij u helpen aan verf voor de professional. Lifestyle by Global Paint. Heb je een vraag over een van deze producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kijk op de andere pagina!

 

 • meermakelaar
 • Eye catcher in nieuw kantoor
 • RHENEN – “Toen Fred Vermeer mij vroeg iets bijzonders te ontwerpen voor in het nieuwe kantoorpand was dat voor mij een leuke uitdaging”, aldus interieurstyliste ULANDA. De makelaars bij Meer makelaar zijn fervente wielrenners en liefhebbers van hun mooie werkomgeving. “Jan van den Brink maakte deze foto tijdens de Giro d’Italia. Op groot formaat met een speciale techniek op plexiglas geeft dit een mooi effect in het nieuwe kantoor.

 

 • Flyer samenwerking Interieurstyliste Ulanda en fotograaf Saskia Zeller

Op dit moment is het lastig om uw woning te verkopen. Door wat kleine aanpassingen in het interieur kan het een stuk aantrekkelijker worden voor de toekomstige koper om de woning aan te kopen. Er is geen tweede kans voor een eerste indruk! Wat kunnen Interieurstyliste Ulanda en fotograaf Saskia Zeller voor u betekenen?  Bekijk onze flyer en profiteer van onze gezamenlijke aanbieding!  Ulanda en Saskia Woning flyer 

 •  
 • Workshop

Vaak verzorg ik een workshop‬‪‎ moodboard‬ maken voor je interieur‬ bij Zen-lifestyle in Wijchen‬, Knus & Kneuterig in Rhenen, of op (thuis) locatie. In een groep van 4 tot 6 personen gaan we aan de slag met een plattegrond die je zelf hebt meegenomen van de ruimte die je wilt veranderen. Na het geven van uitleg over het effect van kleuren en meubels in een interieur gaan we, onder het genot van een hapje en een drankje, aan de slag met het maken van een moodboard. Indien er weer nieuwe data bekend zijn, dan wordt dat vermeld op deze site. Uiteraard mag je altijd contact opnemen over de mogelijkheden.

 

 • Beurs TRENDZ weer bezocht.

Leuke nieuwe contacten gelegd zodat we rechtstreeks in kunnen kopen bij de groothandel. Profiteer hiervan!

 • Brochures

Nieuwe brochures binnengekregen van ProjectFloors Home+ Work. Nieuwste collectie PVC vloeren! Ook geinteresseerd? Neem contact met mij op en ik stuur de brochures toe!

pvc-brochures

 • Project: Afrikaans / Ethiopisch restaurant

Wat een bijzonder project in Rotterdam! Een trendy restaurant omtoveren in een Afrikaans/Ethiopisch restaurant. Was een uitdaging maar is zeker gelukt! Gojo. Kijk in mijn portfolio naar de foto’s.

 • Tip

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer…. of een laminaatvloer? Of kiest u toch voor een PVC vloer?? Mooi karpet erbij? Raambekleding…. zoveel soorten en maten. Ook hier gaan we naar op zoek en kopen wat bij u past! Samen gaan we naar de groothandel en u kunt een keuze maken uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs voor projectkwaliteit. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met Ulanda op!!

U bent nog op zoek naar de juiste accessoires?? Ook hiervoor kunt u bij Ulanda terecht! We kijken samen naar uw wensen en kopen dan in bij de betreffende winkels. Ook voor planten en potterie om de woning af te stylen bent u bij Ulanda aan het juiste adres!

Onderlaatst hebben enkele fabrikanten van vloeren en raambekleding een korte presentatie gegeven en stalen getoond in Ede bij het Duofort Projectcentre. Interieurstyliste Ulanda heeft kleur- en interieuradvies gegeven waar nodig was aan de toekomstige bewoners van een nieuw appartementencomplex. Dit alles i.v.m. een nieuwbouwproject. Ook geinteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!