Als u een huis (opnieuw) gaat inrichten of verbouwen moet u veel keuzes maken en beslissingen nemen. Welke kleur past er op welke muur? Welk type en kleur vloer komt er te liggen? Welke meubels kiest u uit en waar komen deze te staan? Al deze keuzes en nog vele andere moeten er ook nog eens voor zorgen dat uw nieuwe interieur straks eenheid en sfeer uitstraalt.

Interieuradvies voor ieder budget

Interieuradviesbureau ULANDA is zeer ervaren in het maken van dit soort keuzes en is inmiddels een bekend gezicht als het gaat om verkoopstyling en interieuradvies in de regio Rhenen, Wageningen, Veenendaal, Ede en Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, de Betuwe en ver daarbuiten. ULANDA helpt u graag bij het realiseren van een interieur waarin u zich thuisvoelt. We werken samen met u, stap voor stap, naar de uiteindelijke uitvoering toe. Geen stress meer en geen urenlang tijd spenderen op woonboulevards en in woonwinkels. Al bij de eerste kennismaking bespreken wij wat uw budget is, zodat we samen met u de juiste stappen kunnen maken naar een interieur dat past bij uw wensen en budget.

Interieurstyliste ULANDA: van interieuradvies tot uitvoering

Stap 1: Eerste kennismaking
Tijdens dit eerste gesprek zal interieurstyliste ULANDA met u bespreken welke ruimte u wilt veranderen. Uw woonsituatie, leefstijl, eisen, wensen en verwachtingen zal ULANDA uitvoerig met u bespreken. Daarnaast is het voor ons belangrijk om te weten wat uw voorkeur is voor materialen, kleuren, hergebruiken van bestaande of aanschaffen van nieuwe meubels en natuurlijk uw budget.

Stap 2: Interieuradvies (moodboard)
In deze fase maakt interieurstyliste ULANDA een moodboard voor de betreffende ruimte. Wilt u ook een schets? Dit kan natuurlijk ook en betekent een plattegrond op schaal inclusief een mogelijke meubelopstelling (meerprijs).

Stap 3: Interieurontwerp
Het schetsontwerp dat ULANDA voor u heeft gemaakt zal in deze fase uitgewerkt worden tot een concreet interieurontwerp. Dit ontwerp zal vastgelegd worden in een totaalpresentatie bij u thuis met daarin onder andere; uitgewerkte tekeningen, sfeercollage t.a.v. de toepassing van materialen en kleuren en een digitale 3D-tekening.

Stap 4: Verlichtingsplan
Op de plattegrond op schaal inclusief de meubelopstelling adviseert interieurstyliste ULANDA wat er op welke plek in de ruimte gedaan moet worden met betrekking tot de verlichting. Vervolgens wordt er verlichtingsplan gemaakt welke bestaat uit basis- sfeer- en accentverlichting.

Stap 5: Uitvoering van het plan
Nu het complete interieurplan is uitgewerkt, wordt het tijd voor de daadwerkelijke uitvoering van het plan. Mocht u het prettig vinden, dan kan interieurstyliste ULANDA u begeleiden bij het aankopen van meubels, stoffering en verlichting. Daarnaast bieden wij ondersteuning en advisering bij de aanbesteding van schilder- en timmerwerkzaamheden etc.

Heeft u hulp nodig bij maar één of meerdere van deze stappen? Interieuradviesbureau ULANDA helpt u uiteraard ook graag!

interieuradvies

Prijzen interieuradvies

Stap 1
EERSTE KENNISMAKING
Graag komt interieurstyliste ULANDA bij u langs (ongeveer 1 tot 1,5 uur) om advies uit te brengen met behulp van stalen voor kleur-, materiaal- en interieuradvies.

Prijs: € 85,00

Stap 1 & 2
EERSTE KENNISMAKING
Tijdens een eerste gesprek bij u thuis, bespreekt u samen met interieurstyliste ULANDA welke ruimte u wilt veranderen en wat uw wensen en eisen zijn. Om een goed passend advies te kunnen geven wordt in deze fase ook uw budget besproken.

INTERIEURADVIES
Naar aanleiding van onze kennismaking brengt interieurstyliste ULANDA een interieuradvies uit. Met behulp van een moodboard bespreekt ULANDA samen met u in een tweede gesprek welke veranderingen u kunt doorvoeren en wat u daarvoor nodig heeft.

Prijs € 125,00

Stap 3 / 4 & 5
De prijzen voor stap 3 t/m/ 5 zijn sterk afhankelijk van het type opdracht en de hoeveelheid werk die dit met zich mee brengt. Mocht u prijsinformatie van ULANDA willen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op via ons contactformulier of bel direct 06-20651162.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor opdrachten buiten een straal van 10 km rondom Rhenen hanteren wij een tarief van € 0,30 per gereden kilometer (inclusief reistijd en reiskosten).