Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen en vindt u het lastig om te kiezen welk type vloer, raamdecoratie of woonaccessoire past bij uw nieuwe interieur? Interieurstyliste ULANDA helpt u graag bij het creëren van een interieur waarin u zicht thuis voelt. Naast professioneel advies kunt u via ons ook diverse interieurproducten kopen tegen groothandelsprijzen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie houten vloer, een laminaatvloer of PVC vloer? ULANDA helpt u bij het maken van een weldoordachte keuze en bij het kopen van een nieuwe vloer tegen groothandelsprijzen.

Door haar jarenlange ervaring is ULANDA uw adviseur als het gaat om interieuradvies. Naast haar kennis en kunde is ULANDA op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van materialen, kleuren, meubilair en woonaccessoires. Interieurstyliste ULANDA heeft regelmatig contact met diverse interieurgroothandels, hierdoor kunnen wij producten leveren tegen groothandelsprijzen.

Waarom kiezen voor een interieurstyliste?

Frisse blik en geeft nieuwe ideeën;
Helpt je bij het maken van vaak lastige keuzes;
Tijdbesparend door de juiste kennis en ervaring;
Creëert samen met u het interieur dat bij u past;
Profiteer van groothandelsprijzen;
Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Na het inventariseren van uw wensen en eisen, neemt ULANDA u mee naar de groothandel. Daar kunt u met eigen ogen zien wat er allemaal te koop is en wat er allemaal mogelijk is binnen uw budget. Door de artikelen te kopen via interieurstyliste ULANDA, krijgt u producten met projectkwaliteit en betaalt u voordelige groothandelsprijzen.

Neem vandaag nog contact op met interieurstyliste ULANDA via het contactformulier of bel direct: 06-20651162.

Interieurstyliste ULANDA: voor ieder budget een goed advies !

    Logo_VanVoorst pms 1807-2715  Logo Duofort
 PROJECT_FLOORS_Eurosk_Neg_150dpi